This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

Aktualizovali jsme naše zásady ochrany osobních údajů. Chcete-li si jej prohlédnout,klikněte sem.

Kuřecí na estragonu

2 porce
Print
Healthy food

Díky estragonu získá pokrm chuť béarnské omáčky, ovšem bez kalorií!

Suroviny:

  • 2 půlky kuřecích prsou, bez kostí a kůže
  • 1/4 lžičky soli
  • 1 lžička estragonu
  • 1/2 šálku kuřecího vývaru
  • 1 lžíce dijonské hořčice

Postup:

Okořeňte kuřecí maso solí a estragonem. Potřete pánev lehce olejem (ideálně použijte olej ve spreji) a restujte maso 3 minuty po obou stranách na středním ohni, dokud nezhnědne. Odložte maso na talíř. Nalijte na pánev vývar a v případě potřeby odlepte kousky masa ode dna. Přidejte hořčici, míchejte a vařte, dokud směs nezhoustne, cca 3 minuty. Vraťte maso na pánev a otočte ho, aby bylo pokryté směsí.

 

Nutriční hodnota jedné porce:

 

KalorieProteinyTukySacharidy
15028 g3.5 g0 g


cs-CZ | 21.6.2018 22:30:50 | NAMP2HLASPX01