This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

Aktualizovali jsme naše zásady ochrany osobních údajů. Chcete-li si jej prohlédnout,klikněte sem.

Pikantní kuřecí cacciatore

2 porce
Print
Healthy food

Pikantní pochoutka z jižní Itálie

Suroviny:

  • 2 půlky kuřecích prsou, bez kostí a kůže
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1/2 nakrájené červené cibule
  • 6 třených stroužků česneku
  • 1 lžička kapar
  • 2 lžičky čerstvé nebo sušené bazalky
  • 1/2 lžičky sušených chilli papriček
  • 400 g dušených rajčat v plechovce
  • 2 nakrájené červené papriky

Postup:

Maso osolte a opepřete. Potřete pánev lehce olejem (ideálně použijte olej ve spreji) a restujte maso 3 minuty po obou stranách na středním ohni, dokud nezhnědne.

Odložte maso na talíř. Přidejte na pánev ostatní suroviny a nechte 10 minut mírně vřít. Vraťte do pánve maso a šťávu – maso dobře zalijte. Pánev přikryjte víkem a nechte na mírném ohni dalších 7 minut, dokud maso není řádně podušené.

 

Nutriční hodnota jedné porce:

 

KalorieProteinyTukySacharidy
24230 g3.5 g24 g


cs-CZ | 16.10.2018 0:56:02 | NAMP2HLASPX01