Snídaně je zdravá

Print
healthybreakfast_articles

VĚDĚLI JSTE, ŽE

  • Doporučený objem kalorií, které by měla snídaně obsahovat, činí 15 až 25 % celkového denního příjmu energie.1
  • 61% Evropanů vynechává snídani více než jedenkrát týdně?2
  • PROKÁZANÉ PŘÍNOSY ZDRAVÉ SNÍDANĚ

    Výživa

    Zvýšený příjem vitamínů a minerálů3 zlepšuje pravděpodobnost, že bude dodržena obecná doporučená denní dávka.4

    Nálada

    Zvýšený přísun vitamínů a minerálů pro lepší náladu a jako příspěvek ke zmírnění únavy.4

    Zdraví

    Lepší ovládání chuti k jídlu, přispívá k lepší regulaci hmotnosti.1

    Zdravá snídaně Vám pomáhá dosáhnout potřebné denní dávky makroživin, která činí:

    • Až 30% bílkovin - z potravin a potravinových doplňků.

     

    • 40% - Sacharidů – z potravin a potravinových doplňků.

     

    • 30% - Tuky – z potravin a potravinových doplňků.

     

    ZDRAVÁ ALTERNATIVA SNÍDANĚ S HERBALIFE


    • 1 sklenice koktejlu Formula 1.
    • 1 šálek instantního bylinného nápoje Herbalife.
    • 1 sklenice Herbal Aloe (Mango)

     

     

     

    Tato zdravá* snídaně, která je bohatá na proteiny a je zdrojem 20 esenciálních vitamínů a minerálů, má tu správnou skladbu živin, která Vás připraví pro den, jejž máte před sebou:

     

    • Nízký obsah kalorií - pouze 227 kcal.
    • Dokonalá vyváženost vysoce kvalitních proteinů s více než 20 esenciálními vitamíny a minerály.
    • Snadná a rychlá příprava v časové tísni.

    Proteiny

    Kcal

    Sacharidy

    Tuky

    Vláknina

    17g

    227

    22.9g

    7g

    2.5g

    * Nahrazení jednoho jídla denně v rámci stravy  se sníženým energetickým příjmem přípravkem nahrazujícím jídlo přispívá k udržení váhy po zhubnutí.

    * Pokud používáte koktejly Formula 1nahrazující jídlo pro účely regulace hmotnosti, přečtěte si prosím pečlivě pokyny na štítku produktu.

    Jste připraveni začít se zdravou snídaní? Obraťte se na svého Člena Herbalife a zjistěte ten rozdíl!



    1 O’NeIl et all. (2014). J Acad Nutr Diet, 3(S8-S26).
    2 CEEREAL Evropský průzkum snídaní (2007). www.ceereal.eu – fakta a čísla, březen 2007.
    3 Lancaster et all. (2012). FASEB, 26(812).
    4 Smith, A. (2011). In Diet, Brain, Behaviour: PractIcal ImplIcatIons. Eds: R.B.Kanarek & H.R Lieberman. Taylor & FrancIs.



    cs-CZ | 17.1.2018 14:05:14 | NAMP2HLASPX03